Minilæsser til salg der dækker dine behov

Leder du efter en minilæsser til salg? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Helsinge Maskinforretning A/S har vi et stort udvalg af både nye og brugte minilæssere til salg, der dækker ethvert behov.

Vi holder til i Helsinge, og vi har derfor mange kunder fra vores eget lokalområde samt Hillerød og andre omkringliggende områder, men vi har kunder fra hele Nordsjælland.

Køb en ny eller en brugt minilæsser

Vi forhandler både nye og brugte minilæssere, så du har mulighed for at få lige netop den model, der matcher dine behov i forhold til funktion og pris. 

Samtidig går vi utroligt højt op i kvalitet, og derfor forhandler vi kun maskiner fra anerkendte mærker. Derfor forhandler vi blandt andet minilæsser af mærket Giant.

Du kan finde en oversigt over vores brugte minilæssere til salg her, hvor du også kan finde relevant tilbehør.​

Vi står klar med gratis rådgivning

Vores maskinforretning har eksisteret siden 1964, og vi har dermed rigtig mange års erfaring inden for vores branche. Derfor kan du få kompetent og kvalificeret rådgivning og vejledning hos os, når du leder efter en minilæsser til salg, der dækker dine behov og ønsker.

Vi er en virksomhed, der vægter tilfredse kunder højt, og derfor er det også vigtigt for os at kunne levere en god service til vores kunder. Hos os får du derfor altid gratis rådgivning.

Er du på udkig efter en minilæsser til salg? Kontakt os eller kig forbi

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af minilæssere, har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller har du fundet en minilæsser til salg, som du gerne vil købe? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Det gælder også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en ny minilæsser, eller hvis du har brug for vores hjælp til at vælge den rette model.

Vi kan enten kontaktes på telefon 48 79 51 22eller e-mail post@helsingemaskinforretning.dk, eller du kan kigge forbi vores adresse. 

Helsinge Maskinforretning A/S

CVR.: 30590759

Tofte Industri 22, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 48 79 51 22

Send en e-mail til os, og vi vil besvare den hurtigst muligt. Send den til:
​post@helsingemaskinforretning.dk

Fakturaer sendes til: EAN 5790002638220

Alternativt til: faktura@helsingemaskinforretning.dk

Åbningstider

Reservedele / Butik

Mandag - fredag

07.00 - 16.00

Lørdag nødekspeditioner​

Lørdag

09.00 - 12.00

Værksted

Mandag - fredag

07.00 - 15.00

Salg

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Alle priser er excl. moms og der tages forbehold for trykfejl samt prisstigninger.