Om Helsinge Maskinforretning A/S​

Helsinge Maskinforretning blev grundlagt helt tilbage i 1964. Dengang var det en forholdsvis lille forretning som kun var kendt i lokalområdet. 

Vi har nu med over 60 års erfaring udviklet os til at være en af Nordsjællands største maskinforretninger.

Dette er ikke mindst sket ved hjælp af vores trofaste medarbejderstab, som i dag tæller 30 medarbejdere, som alle er specialuddannede, og som er med til at sikre vores kunder faglig og reel betjening.​

Forretningsarealet, som er under stadig udvikling, er udbygget til at være på over 4000 m2. Herfra styres det daglige arbejde indenfor salg, service og administration

Værkstedet er udstyret med moderne værktøj, hjælpeudstyr m.m., der er grundlag for optimalt og præcist værkstedsarbejde på højeste kvalitetsniveau. 

Vi kan med vores 8 rullende servicevogne betjene Nordsjælland samt Københavnsområdet, når akut hjælp er påkrævet, hvad enten det er i sæsonerne eller i det daglige. 

På vores eget værksted står vores uddannede mekanikere ligeledes til vores kunders rådighed.

Reservedelslageret er veludstyret med et lager på over 25.000 forskellige reservedele, og her er vores ekspedienter klar til at hjælpe med at finde den rette del. 

De samme ekspedienter betjener kunderne i vores præsentable butik, hvor der forefindes et stort udvalg af specialtilbehør, herunder haveredskaber m.m.

Salgsafdelingen står klar til at rådgive vores kunder om køb af de rette maskiner. De orienterer sig dagligt om nyheder på markedet, og dette sikrer kunderne den bedst mulige rådgivning.

Målgruppe

Helsinge Maskinforretnings kundeområde omfatter både landmænd, kommuner, boligselskaber, entreprenører, anlægsgartnere, offentlige institutioner m.m., og selvfølgelig også privatpersoner.​​

Helsinge Maskinforretning A/S

CVR.: 30590759

Tofte Industri 22, 3200 Helsinge

Klik her for rutevejledning

​Tlf.: 48 79 51 22

Send en e-mail til os, og vi vil besvare den hurtigst muligt. Send den til:
​post@helsingemaskinforretning.dk

Fakturaer sendes til: EAN 5790002638220

Alternativt til: faktura@helsingemaskinforretning.dk

Åbningstider

Reservedele / Butik

Mandag - fredag

07.00 - 16.00

Lørdag nødekspeditioner​

Lørdag

09.00 - 12.00

Værksted

Mandag - fredag

07.00 - 15.00

Salg

Mandag - fredag

08.00 - 16.00

Alle priser er excl. moms og der tages forbehold for trykfejl samt prisstigninger.